Pronostic Lustenau – Polten

In etapa a 6-a din liga a doua austriaca, Erste Liga se intalnesc formatiile Austria Lustenau si St. Polten. Partida din aseara incepe la ora 21:30 si va fi cea de-a 15-a intalnire directa dintre cele doua formatii.

Austria Lusteanu ocupa dupa primele cinci etape primul loc in clasament avand 13 puncte acumulate. In cele cinci partide disputate pana acuma gazdele de astazi au castigat primele patru, iar in ultimul meci a facut egal pe teren propriu cu SV Grodig intr-un meci incheiat cu scorul de 2-2. Chiar daca au condus cu 2-0 la pauza, oaspetii au revenit si au incris doua goluri in minutele 85 si 87 care le-au adus un punct.

St Polten se afla pe locul 2 in clasament si are acelasi numar de puncte ca si adversara din aceasta seara, insa golaverajul este mai slab. Echipa are o medie de trei goluri pe meci reusind sa inscrie 15 goluri in cinci etape disputate pana acum. In ultimele trei etape Polten are trei victorii consecutive. Cu o victorie in aceasta seara oaspetii ar putea urca pe primul loc in clasament si ar avea 3 puncte avans.

Pronostic: Peste 2,5 goluri

Cota: 1.65

Agentie: Bet365

Comments are closed.