Pronostic Lorient – Montpellier

Lorient – Montpellier, partida ce se disputa astazi, de la ora 18:00, meci din cadrul etapei 32 a campionatului francez de fotbal, Ligue 1.

Partida usoara in care este favorita si are prima sansa la victorie, liderul din Ligue 1, Montpellier, echipa ce are un sezon foarte bun, si este favorita la titlu. Se deplaseaza pe terenul celor de la Lorient, echipa ce se afla pe ultimul loc retrogradabil, dar care are sanse la salvare.

Cei de la Lorient trec printr-o perioada mai dificila, in ultimele doua partide au suferit doua infrangeri. (0-1) cu Evian TG, si (2-0) in deplasare la Nice, etapa trecuta.

Cei de la Montpellier, traverseaza o perioada foarte prielnica, in ultimele trei partide au obtinut trei victori. Etapa trecuta au castigat (1-3) in deplasare la Marseille.

In ultimele cinci intalniri intre cele doua, cei de la Montpellier au obtinut un avantaj in fata celor de la Lorient. Din cele cinci partide au obtinut trei victori, o remiza si o infrangere. In tur Montpellier a castigat (4-0).

Pronostic: Victorie Montpellier

Cota: 2.10

Agentie: Bet365

Comments are closed.