Pronostic Lille – Ajaccio

Lille – Ajaccio, partida ce se disputa astazi, de la ora 18:00, meci din cadrul etapei 32 a campionatului francez de fotbal, Ligue 1.

Meci usor pentru Lille, echipa ce ocupa locul trei si lupta pentru un loc ce duce in Liga Campionilor, in urmatorul sezon. Primeste pe teren propriu vizita celor de la Ajaccio, echipa ce se afla pe locul 17, la doar un punct de ultimul loc retrogradabil. Un meci in care gazdele sunt favorite si au prima sansa la victorie.

Dupa trei partide in care au obtinut trei victori, cei de la Lille, au suferit o infrangere etapa trecuta (3-1) in deplasare la Brest, golul de onoare a fost marcat de Payet D. in min 26.

In schimb cei de la Ajaccio, in ultimele patru etape au obtinut patru remize. Etapa trecuta au remizat (1-1) pe teren propriu cu cei de la Saint Etienne.

In meciurile directe cei de la Lille, au un usor avantaj in fata celor de la Ajaccio. In ultimele patru partide au obtinut doua victori, o remiza si o infrangere. In tur Lille s-a impus (2-3) chiar pe terenul celor de la Ajaccio.

Pronostic: Victorie Lille

Cota: 1.30

Agentie: Bet365

Comments are closed.