Pronostic Auxerre – PSG

Auxerre – PSG, partida ce se disputa astazi, de la ora 22:00, meci din cadrul etapei 32 a campionatului francez de fotbal, Ligue 1.

Partida lejera pentru cei de la PSG, echipa ce se afla pe locul doi, la trei puncte de lider. Se deplaseaza pe terenul celor de la Auxerre, echipa ce are un sezon cu totul ratat, si ocupa ultimul loc in clasament. Un meci in care desi joaca in deplasare cei de la PSG, sunt favoriti si au prima sansa la victorie.

In ultimele doua etape, cei de la Auxerre, au obtinut o victorie (2-0) pe teren propriu in fata celor de la Valenciennes, dar etapa trecuta au pierdut in deplasare (2-1) cu Lyon.

De partea cealalta cei de la PSG, in ultimele doua etape au pierdut in deplasare la Nancy scor (2-1), dar au castigat etapa trecuta (2-1) pe teren propriu in fata celor de la Marseille.

In meciurile directe cele doua se afla intr-un echilibru perfect in ultimele cinci intalniri. Fiecare a reusit cate doua victori, iar o partida s-a terminat la egalitate. In tur PSG a castigat (3-2).

Pronostic: Victorie PSG

Cota: 2.10

Agentie: Bet365

Comments are closed.