Pronostic Sochaux – Brest

Sochaux – Brest, partida ce se disputa astazi, de la ora 21:00, meci din cadrul etapei 30 a campionatului francez de fotbal, Ligue 1.

Partida echilibrata si importanta in lupta pentru evitarea retrogradari a celor doua rivale de astazi. Cei de la Sochaux, ocupa penultima pozitie in clasament, dar la doar trei puncte distanta de zona salvari, in schimb cei de la Brest sunt pe locul 16, la trei puncte de locurile retrogradabile. In aceasta partida una dintre cele doua, isi va putea asigura momentan salvarea de la retrogradare.

In ultimele trei etape cei de la Sochaux, au reusit sa obtina doua victori, (2-3) la Evian TG si (2-0) pe teren propriu cu Nice, dar etapa trecuta au pierdut (2-1) in deplasare la Lyon.

In schimb cei de la Brest in ultimele trei etape au suferit trei infrangeri. (0-2) cu Bordeaux, (2-1) cu Lorient si etapa trecuta (0-1) cu Nancy.

Intre cele doua se afla un echilibru perfect in cele trei partide directe jucate pana acum. Fiecare a reusit cate o victorie, iar o partida s-a terminat la egalitate. In tur Brest a castigat (2-0).

Pronostic: x/pauza

Cota: 2.10

Agentie: Bet365

Comments are closed.