Pronostic Petrolul – FC Brasov

Petrolul – FC Brasov, partida ce se disputa astazi, de la ora 19:00, meci din cadrul etapei 24 a campionatului romanesc de fotbal, Liga I.

Partida grea pentru cei de la Petrolul, echipa ce ocupa penultimul loc cu doar 19 puncte in acest sezon, cu sanse putine la salvarea de la retrogradare. Primeste pe teren propriu vizita celor de la FC Brasov, echipa ce sta bine pe locul 9, fara a avea vreun obtiectiv de indeplinit. Un meci echilibrat deschis oricarui rezultat.

In ultimele doua etape cei de la Petroulu au suferit doua infrangeri. (3-4) pe teren propriu in fata celor de la Concordia, iar etapa trecuta (2-1) in deplasare la Ceahlaul.

In schimb cei de la Brasov in ultimele doua etape au reusit doua victori. (0-1) in deplasare la FC Vaslui, si (1-0) pe teren propriu in fata celor de la Rapid, etapa trecuta.

In meciurile directe cei de la Brasov au un usor avantaj in fata celor de la Petroul. Din cele trei intalniri au obtinut doua victori si o infrangere. In meciul tur Brasov a castigat (1-0).

Pronostic: x/pauza

Cota: 2.10

Agentie: Bet365

Comments are closed.