Pronostic Leverkusen – Freiburg

Leverkusen – Freiburg, partida ce se disputa astazi, de la ora 16:30, meci din cadrul etapei 28 a campionatului german de fotbal, Bundesliga.

Partida in care gazdele sunt favorite si au prima sansa la victorie, in fata celor de la Freiburg, echipa ce are un sezon slab, ocupa locul 13, la doar 1 punct de ultimul loc retrogradabil. Cei de la Leverkusen se afla pe locul 6, ultimul loc ce duce in Europa, si lupta pentru a se mentine acolo, se afla in lupta directa cu inca 2 echipe pentru acel loc.

Cei de la Leverkusen merg foarte slab in aceasta perioada, in ultimele trei partide au suferit trei infrangeri. Etapa trecua au pierdut (2-0) in deplasare la Schalke.

In schimb cei de la Freiburg merg foarte bine in aceasta perioada, in ultimele patru partide au obtinut trei victori si o remiza. Etapa trecuta au castigat (2-0) pe teren propriu in fata celor de la Kaisersalutern.

In meciurile directe cei de la Leverkusen sunt clar superiori in fata celor de Freiburg. In ultimele cinci partide au obtinut patru victori si o remiza. In meciul tur Leverkusen a castigat (0-1) pe terenul celor de la Freiburg.

Pronostic: Victorie Leverkusen

Cota: 1.70

Agentie: Bet365

Comments are closed.