Kosice – Skalica

Astazi in prima liga de hochei pe gheata a Slovaciei, Slovnaft Extraliga, cei de la Skalica vor merge pe Steel Arena pentru a-i intalni pe cei de la Kosice pentru a cincea oara in aceast sezon, cu ambele echipe reusind sa se impuna de doua ori in primele patru meciuri, cate o data pe teren propriu si in deplasare.

Aceasta va fi o partida demna de urmarit privita prin prisma faptului ca primul loc Kosice va intalni locul trei Skalica, doua echipe care inscriu multe goluri pe meci, defapt acestea avand primele doua atacuri din liga. Cei de la Kosice vin dupa cea de-a 11a victorie din ultimele 12 meciuri, reusita in deplasare la Martin, 3-2. Pe cealalta parte Skalica se pare ca a trecut de seria de 5 infrangeri, etapa trecuta reusind victoria cu numarul 3 din ultimele 5 meciuri, pe teren propriu in fata modestei Zilina, scor 6-3.

Un lucru este cert cand vine vorba de Skalica, desi cu cel mai bun atac din liga, acestia isi pierd din eficienta in deplasare, acolo unde au si o serie de 6 infrangeri. In aceasta intalnire voi miza pe o victorie a gazdelor de la Kosice care merg destul de bine in ultima vreme pe Steel Arena, castigand 5 din ultimele 6 partide, avan de aface acum cu Skalica pe care ultima oara ii umileau cu un scor de 9-3 in deplasare.

Pronosticul nostru pentru acest meci este VICTORIE Kosice la o cota de 1.75.

Comments are closed.